duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Duikplaats.net WhatsApp-dienst

Wil je regelmatig duiknieuws uit Nederland en België ontvangen en direct op de hoogte zijn van de laatste omstandigheden op de duikplaatsen via je smartphone, gewoon in WhatsApp? Meld je dan nu aan voor de nieuwe WhatsApp-nieuwsdienst van Duikplaats.net!

Duikplaats.net WhatsApp-dienst

Zo werkt de WhatsApp-nieuwsdienst

Speciaal voor deze dienst hebben we een apart telefoonnumer in het leven geroepen. Je kunt je aanmelden door dit telefoonnummer toe te voegen aan je adresboek en je via WhatsApp aan te melden. Zodra je aangemeld bent, sturen we je meldingen over duikplaatsen zodra we die binnen krijgen. Overig duiknieuws uit Nederland en België sturen we hooguit twee keer per week en alleen als er wat nieuws te melden is.

Aanmelden

  • Voeg telefoonnummer +31 6 3050 1362 toe aan het adresboek van je telefoon.
  • Stuur ons een bericht, beginnend met nieuws aan.

Afmelden

  • Stuur ons een bericht, beginnend met nieuws uit.

Laat van je horen!

20160316-WhatsApp-berichtendienst-2We gebruiken deze dienst om je op de hoogte te houden duikgerateerd nieuws en actuele informatie over duikstekken. Maar we vinden het ook erg leuk als jij ons op de hoogte houdt van jouw duikavonturen!

Dus ga je ergens duiken of heb je net ergens gedoken? Stuur dan even een WhatsApp-bericht naar ons telefoonnummer. Indien de info ook leuk is voor andere duikers, dan sturen we het direct door via onze dienst. Op deze manier kun je een hoop duikers snel op de hoogte stellen van goede (of juiste hele slechte) omstandigheden of bijzondere zaken die je bent tegen gekomen. En dit zonder dat je je gegevens deelt met de hele wereld.

Stuur je ons een berichtje zonder dat je je aangemeld hebt voor de nieuwsdienst? Dan reageren we uitsluitend op dat bericht. Je wordt alleen aangemeld voor de dienst door nieuws aan te sturen via WhatsApp (en ons telefoonnummer op te slaan in je adresboek).

Privacy

Om deze dienst aan te kunnen bieden, hebben we je naam en telefoonnumer nodig. Deze gegevens slaan we zolang je aanmelding loopt op in ons adresbestand. Door je aan te melden, geef je automatisch toestemming je gegevens op te slaan en te gebruiken voor deze dienst via WhatsApp. Je gegevens worden uitsluitend voor deze dienst gebruikt. Ook als je ons een los bericht stuurt, gebruiken we je gegevens om met je te communiceren zolang de conversatie loopt.

Je persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met derden en worden verwijderd zodra je je afmeldt voor de WhatsApp-dienst. Lees ook de algemene voorwaarden.

Problemen

Je ontvangt geen berichten nadat je je hebt aangemeld:

  • Heb je je aanmelding verstuurd met WhatsApp (dus niet via sms) én stond hier de tekst nieuws aan in? Zo niet, doe dit dan alsnog.
  • Heb je ons telefoonnummer toegevoegd aan je adresboek? Indien dit niet het geval is, kunnen we je geen groepsberichten sturen.
  • Controleer of je een werkende internetverbinding hebt op je mobiele telefoon.
  • Controleer of je ons tefeloonnummer niet geblokkeerd hebt in WhatsApp.

Je wilt je afmelden maar weet niet meer hoe:

  • Stuur een WhatsApp-bericht naar ons telefoonnummer, begin het bericht met nieuws uit.