duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Gebruik website en aansprakelijkheid

Duikplaats.net verleent je bij deze toegang tot deze website (duikplaats.net) en publiceert hier teksten, afbeeldingen, video's en andere materialen die door Duikplaats.net en derden zijn aangeleverd. De informatie op deze website wordt regelmatig bijgewerkt. Dit doen de beheerders zonder je daarvan op de hoogte te stellen. 

Het gebruik van deze website en van de hierop gevonden informatie is geheel vrijblijvend. De informatie op deze website wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. De beheerders van deze website nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de op deze site gevonden informatie. 

Beschikbaarheid

Duikplaats.net spant zicht in om te zorgen dat deze website steeds goed werkt en beschikbaar is voor gebruik. Hiervoor worden echter geen garanties geboden. Door onderhoud kunnen storingen of onderbrekingen ontstaan, in dat geval zijn wij niet gehouden tot schadevergoeding. 

Wijzigingen

De informatie op deze website wordt van tijd tot tijd bijgewerkt. We houden ons het recht voor zonder aankondiging informatie aan te passen of te verwijderen. 

Auteursrechten

Al het materiaal (afbeeldingen, video's, teksten, etc.) op deze website is auteursrechtelijk beschermd. De rechten op het materiaal blijven bij de respectievelijke auteurs. Het is niet toegestaan dit materiaal zonder voorafgaande en uitdrukkelijke toestemming te kopiëren, verspreiden of anderszinds her te gebruiken. 

Indien je een bijdrage levert aan de website (in welke vorm dan ook), geef je dJazzit toestemming om het materiaal (inclusief beeldmateriaal) te gebruiken voor publicatie op Duikplaats.net en de bijbehorende social media profielen. Eveneens ga je er mee akkoord dat we bijdragen zonder overleg kunnen aanpassen.

WhatsApp

Het is mogelijk om contact op te nemen met Duikplaats.net via WhatsApp. Dit kan door een bericht te sturen naar ons mobiele nummer (+31 6 3050 1362). Wanneer je een bericht stuurt naar dit nummer, slaan we jouw mobiele nummer en naam tijdelijk op om te kunnen reageren. Zodra de conversatie klaar is en er verder geen reden meer is om contact te onderhouden, verwijderen we de conversatie inclusief jouw contactgegevens.

Privacy

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Wanneer je gegevens met ons deelt, gaan we hier zorgvuldig en in lijn met bestaande regelgeving mee om. Je deelt gegevens met ons wanneer je een formulier op deze website invult en verstuurt. De persoonsgegevens in deze formulieren gebruiken we uitsluitend om te bevestigen dat we je bericht ontvangen hebben en om eventueel contact met je op te kunnen nemen indien actie van onze kant vereist is of als we vragen hebben.

Ook zijn er coookies actief op deze website. Deze cookies gebruiken we om informatie te verzamelen over het analyseren van het gebruik van deze website (Google Analytics), het aanbieden van advertenties (Google AdSense) en voor het kunnen gebruiken van tools van social media websites (Facebook, Twitter, Pinterest, Google+).

Lees hier onze privacyverklaring.

Deze voorwaarden en toepasselijk recht

Deze algemene voorwaarden kunnen op elk moment en zonder aankondiging gewijzigd worden. Gebruikers van de website en bijbehorende diensten en mensen die materiaal insturen voor deze website, worden geacht de voorwaarden te hebben gelezen en hiermee akkoord te gaan. Indien je deze voorwaarden niet accepteert, kun je stoppen met het gebruik van de website. 

Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Geschillen zullen worden voorgelegd aan de rechtbank van Den Haag.