duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Zeepaardjes in Zeeland

Veel mensen weten inmiddels wel dat er veel moois onder water in Zeeland is te vinden. Echter, wanneer je verteld dat er zelfs zeepaardjes voorkomen in de Oosterschelde, dan zijn velen nog steeds verbaasd. Hoewel ze de afgelopen jaren weer vaker gezien worden, komen deze schitterende dieren niet bijzonder veel voor en het kost duikers vaak veel moeite ze te ontdekken.

In dit fotoalbum laten we je een verzameling mooie plaatjes van zeepaardjes zien die wel door duikers zijn gevonden. De fotografen die hebben bijgedragen zijn Henk van Lohuizen, Lia van der Laan, Miranda Schagen, Edwin Westenberg, Eduard Bello en Rudy Van Geldere. Heb jij ook foto's? Stuur ze naar info@duikplaats.net!

De rechten van deze afbeeldingen rusten bij de individuele fotografen. Het is niet toegestaan de foto's zonder toestemming over te nemen voor welke vorm van publicatie dan ook. Wel interesse? Kijk op de sites van de fotografen voor contactinformatie of neem contact op met Duikplaats.net. Ook op online beeldmateriaal rust auteursrecht!

Pagina: 1 2