duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Onderwaterhuis.NL

Grootste onderwaterfotografie- en videospecialist in Europa

Grote showroom, enorm assortiment

In 2009 zijn we verhuisd naar een groot nieuw pand in Oud Gastel (bij Roosendaal, vlakbij de Belgische grens), waarin we alle ruimte hebben voor onze uitgebreide showroom. Aangezien we een enorm assortiment op voorraad hebben kunt u daar terecht om onze producten te zien, te proberen en verschillende typen of merken met elkaar te vergelijken.

We zijn 6 dagen per week geopend!

Advies van de onderwaterfotografen zelf!

Onze medewerkers duiken en fotograferen en filmen zelf met veel van de producten uit ons assortiment. Om ze te proberen, te testen èn om onze klanten van een goed advies te kunnen dienen en tips te kunnen geven. Van veel leveranciers (gevestigd over heel de wereld) krijgen onze medewerkers regelmatig cursussen, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste producten en technologieën.

Service, reparaties en druktesten

Naast onze showroom hebben we ook de beschikking over een eigen professionele druktank voor het testen van onderwaterhuizen in onze werkplaats. Ook voor onderhoud, service en reparaties bent u bij ons daarom aan het juiste adres. Voor merken als Light & Motion en INON zijn we geautoriseerd service-center. Van deze leveranciers krijgen we regelmatig bijscholing, zodat we ook service kunnen verlenen rondom de nieuwste producten!

Cursussen

In ons pand hebben we tevens de beschikking over een eigen cursuslokaal. We organiseren daar regelmatig cursussen onderwaterfotografie en onderwatervideografie. We nodigen ook regelmatig bekende fotografen en videografen uit om cursusmiddagen te verzorgen.

Onderwaterhuis.NL

www.onderwaterhuis.nl

YouTube

Is dit jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op over de advertentiemogelijkheden. Op Duikplaats.net bestaat de mogelijkheid om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen van de duikers-community. Dit kan om te beginnen door je bedrijf op te laten nemen in de lijst met organisaties en bedrijven. Per organisatie kunnen we allerlei informatie opgeven: basisinformatie (naam, logo, adres), de activiteiten, openingstijden, social media-profielen en een uitgebreide omschrijving met afbeeldingen en links.

Onderwaterhuis.NL

Neon 25
4751 XA Oud Gastel
Nederland

Tel: (+31) 0165 553944

Openingstijden