duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Adverteren op Duikplaats.net

Duikplaats.net is dé website waar duikers en andere geïnteresseerden up-to-date informatie kunnen vinden over duiklocaties in Nederland en België. Ons streven is, om alle duikstekken in deze landen te verzamelen op deze site en zonder meer beschikbaar te stellen aan alle bezoekers. Waarom? Omdat we er van overtuigd zijn, dat deze informatie gewoon vrijelijk toegankelijk moet zijn, dit ten goede komt aan de duikveiligheid en we het leuk vinden om met een hoop gelijkgestemden een online plek te creëren waar we met onze hobby bezig kunnen zijn.

Duizenden maandelijkse bezoekers

Sinds de lancering van de website in april 2013 is het aantal maandelijkse bezoekers explosief gestegen. Per maand verwelkomen we duizenden nieuwe bezoekers, die op zoek zijn naar informatie over duikstekken, beeldmateriaal bekijken en nieuws, blogs en duikverslagen lezen. We maken daarbij volop gebruik van onze social media-kanalen om nieuwe informatie te verspreiden en om zelf op de hoogte te blijven of in contact te komen met duikers.

Inventief en vernieuwend

In april 2016 zijn we gestart met een pilot-project omtrent WhatsApp. Via deze berichtenapp houden we duikers op de hoogte van actuele omstandigheden op duikplaatsen door informatie over het zicht, de watertemperatuur en bijzonderheden te delen. Deze informatie krijgen we veelal zelf eveneens via WhatsApp toegezonden in de vorm van zichtberichten. Momenteel zijn we aan het kijken hoe we het gebruik van WhatsApp en andere berichtenapps verder kunnen implementeren in de informatievoorziening over duikplaatsen en het contact met duikers.

Kortom, Duikplaats.net wordt doorlopend aangepast, verbeterd, bijgewerkt, geüpdatet en bijgeschaafd. Dit jaar werken we ook aan een complete vernieuwing van de lay-out, zodat alles nóg logischer ingedeeld is en de gebruiksvriendelijkheid verder omhoog gaat.

Wordt Duikplaats.net-sponsor!

Om dit alles kosteloos te kunnen aanbieden aan bezoekers van de website, zoeken we bedrijven en instellingen die Duikplaats.net willen sponsoren. Hiervoor stellen we advertentie ruimte op de site beschikbaar. Om alles makkelijk te maken, hebben we onderstaande pakketten samengesteld. In overleg is er natuurlijk nog veel meer mogelijk en kunnen we uiteraard maatwerk leveren. Neem vooral contact op om over je eigen ideeën te overleggen!

Advertentiepakketten

advertentie-prijs-79-hoofdsponsor

Hoofdsponsor (12 maanden)

  • Eén grote banner (1140 x 141 px) of drie keer een kleine banner (351 x 110 px) op de startpagina
  • Een banner van maximaal 647 x 83 px in de tekst van alle te verschijnen nieuwsberichten, blogs en duikverslagen in de periode dat je sponsort
  • Een advertentie van maximaal 450 x 375 px op alle normale pagina's
advertentie-prijs-89-hoofdsponsor

Hoofdsponsor (6 maanden)

  • Eén grote banner (1140 x 141 px) of drie keer een kleine banner (351 x 110 px) op de startpagina
  • Een banner van maximaal 647 x 83 px in alle te verschijnen nieuwsberichten, blogs en duikverslagen in de periode dat je sponsort
  • Een advertentie van maximaal 450 x 375 px op alle normale pagina's
advertentie-prijs-49-banner-pakket

Banner-pakket (minimaal 3 maanden)

Duikplaatspakket (minimaal 6 maanden)

Adverteer bij je favoriete duikplaats...

advertentie-prijs-45-duikplaats-pakket
  • Een banner van maximaal 647 x 83 px in de beschrijving van de duikplaats
  • Een advertentie als foto bij de duikplaats
  • Onderaan de beschrijving van de duikplaats een korte tekst met een aanbieding

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte. We denken graag mee over een passende campagne op deze website!

De genoemde prijzen zijn per maand en exclusief btw. Advertentiematen zijn indicatief: omdat deze website responsive is, schalen afbeeldingen mee met de grootte van het scherm van de gebruiker.