duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie

Het MCHZ is gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met chronische wonden en de behandeling van duikongevallen door toepassing van hyperbare zuurstoftherapie. Een multidisciplinair team staat klaar om de patiënt te begeleiden naar een betere kwaliteit van leven.

Het MCHZ onderscheidt zich in de behandeling door een geïntegreerde aanpak. Chronische wonden kunnen door diverse oorzaken niet genezen. Door de toediening van een overmaat aan zuurstof onder overdruk wordt het genezingsproces weer op gang gebracht.

Introductiefilmpje van RTL4

Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie

www.hyperbaarcentrum.nl

Is dit jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op over de advertentiemogelijkheden. Op Duikplaats.net bestaat de mogelijkheid om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen van de duikers-community. Dit kan om te beginnen door je bedrijf op te laten nemen in de lijst met organisaties en bedrijven. Per organisatie kunnen we allerlei informatie opgeven: basisinformatie (naam, logo, adres), de activiteiten, openingstijden, social media-profielen en een uitgebreide omschrijving met afbeeldingen en links.

Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie

's-Gravenpolderseweg 114
4462 RA Goes
Nederland

Tel: (+31) 0113 234290