duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Divecenter New Atlantis

Bent u benieuwd wat Divecenter New Atlantis allemaal doet? Of hoe ze begonnen zijn? Of nog iets anders?

Dan kunt u op onze website alle informatie die u zoekt terug vinden. U vind aan de linkerkant een menu die u doorverwijst naar alle informatie die u nodig heeft te beginnen met wie zijn wij waarin u komt te weten hoe divecenter New Atlantis ooit is begonnen en is opgestart.

Ook kunt u op deze pagina's lezen hoe u donateur kunt worden van divecenter New Atlantis waardoor u ook gebruik kunt maken van alle activiteiten van de duikteam. Maar ook meerdere voordelen zoals het vele malen goedkoper huren van materiaal en kortingen op materiaal.

Tijdens de wintermaanden kunt u uw skills blijven updaten in het Zwembad van Hoogezand en eventueel hulp vragen aan een instructeur. Kortom als donateur van New Atlantis heb je heel veel voordelen.

Nieuws

Divecenter New Atlantis

www.newatlantis.nl

Is dit jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op over de advertentiemogelijkheden. Op Duikplaats.net bestaat de mogelijkheid om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen van de duikers-community. Dit kan om te beginnen door je bedrijf op te laten nemen in de lijst met organisaties en bedrijven. Per organisatie kunnen we allerlei informatie opgeven: basisinformatie (naam, logo, adres), de activiteiten, openingstijden, social media-profielen en een uitgebreide omschrijving met afbeeldingen en links.

Divecenter New Atlantis

Wilhelminastraat 2
9611 JW Sappemeer
Nederland

Tel: (+31) 0598 380688

Openingstijden