duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Duikteam de Watergeuzen

Duikteam De Watergeuzen is een NOB duikvereniging opgericht in 1978 met ongeveer 80 leden en gevestigd in Haren nabij Groningen. Wij zijn een enthousiast duikteam waar gezelligheid en veiligheid hand in hand gaan. Bij ons kun je duikopleidingen en specialisaties volgen voor zowel de ervaren als onervaren duiker. Ook duikers die bij andere organisaties (PADI etc) reeds een opleiding hebben gevolgd zijn natuurlijk van harte welkom.

Bij De Watergeuzen worden vele activiteiten georganiseerd zoals het jaarlijkse Zeeland Hemelvaart duikweekend, de midzomernachtduik, naar behoefte duiktrips naar bv Hemmoor en richting eind jaar natuurlijk de duikreizen. Daarnaast worden er ook themavonden over bijvoorbeeld knopen, lijnduiken of een netten georganiseerd. Tevens zijn evenementen als een bbq, karaoke avond of een spontaan “ iets” ons ook niet onbekend. We zijn een actieve, gezellige duikvereniging met altijd wel een buddy die wil duiken in een van de vele duikplassen in de omgeving.

Duikteam de Watergeuzen

www.duikteamdewatergeuzen.nl

Is dit jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op over de advertentiemogelijkheden. Op Duikplaats.net bestaat de mogelijkheid om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen van de duikers-community. Dit kan om te beginnen door je bedrijf op te laten nemen in de lijst met organisaties en bedrijven. Per organisatie kunnen we allerlei informatie opgeven: basisinformatie (naam, logo, adres), de activiteiten, openingstijden, social media-profielen en een uitgebreide omschrijving met afbeeldingen en links.

Duikteam de Watergeuzen

Geertsemaweg 3
9751 XA Haren
Nederland

Tel: (+31) 06 15152822