duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Duikcentrum Bigbubbles

Duikwinkel / Duikshop

Ook voor al uw duikuitrusting van een snorkelset tot een complete duikuitrusting en vele onderhouds- en hulpmaterialen kunt u bij ons duikcentrum Bigbubbles aan het Bronsbergenmeer terecht.

Wij zijn oa dealer van Subgear, Oceanic, Nothern diver, Fourt Element, Divetechnicks, Duiksport Nederland enz.

Duikcursus

Bij ons bent u op het juiste adres voor alle soorten duikopleidingen. Van de basiscursus Open Water Duiker tot een opleiding op een professioneel niveau. Wij geven de lessen op een veilige, professionele en leuke manier met kwaliteits materiaal en uitrusting, die aan alle normen voldoen. Wij maken van u een veilige en comfortabele duiker. Vanuit het duikcentrum stapt u zo het water in. Haal nu uw duikbrevet. U kunt op ieder gewenst moment beginnen met uw duikopleiding of duikspecialty.

Kom langs in ons duikcentrum om alle mogelijkheden van uw duikopleiding te bespreken.

Vulstation

Onze goed onderhouden Bauer compressor zorgt ervoor dat uw persluchtfles snel ( 450 l/m ) weer gevuld is. Vullingen zijn mogelijk tot 300 bar. U kunt kiezen uit een losse vulling, strippenkaart 20 vullingen of een jaar vul contract. Ook kunt u bij ons terecht voor nitrox 32% (EAN32).

Duikcentrum Bigbubbles

www.bigbubbles.nl

Is dit jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op over de advertentiemogelijkheden. Op Duikplaats.net bestaat de mogelijkheid om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen van de duikers-community. Dit kan om te beginnen door je bedrijf op te laten nemen in de lijst met organisaties en bedrijven. Per organisatie kunnen we allerlei informatie opgeven: basisinformatie (naam, logo, adres), de activiteiten, openingstijden, social media-profielen en een uitgebreide omschrijving met afbeeldingen en links.

Duikcentrum Bigbubbles

Bronsbergen 25
7207 AD Zutphen
Nederland

Tel: (+31) 06 23672317

Openingstijden