duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Duikcentrum de Tuimelaar

Duikwinkel

De Tuimelaar heeft een goed gesorteerde winkel in duikmaterialen. Wij verkopen hier praktisch alle merken. Om tussen al die verschillende materialen voor iedere duiker toch het juiste te kiezen, hechten wij aan goede voorlichting.

Vulstation

Je vindt bij ons uiteraard een vulstation voor al je gasbehoeftes. Voor perslucht en nitrox 32% gebruiken we grote buffervaten waarmee je fles binnen een minuut is gevuld. Ook kan elke technisch duiker bij ons terecht voor het vullen van decogas tot 100% O2 en/of trimix vullingen.

Gecertificeerd servicecentrum

De Tuimelaar heeft een uitgebreide service- en reparatie afdeling. Door de fabrikant opgeleide mensen met jarenlange ervaring op dit gebied zorgen dat jouw duikmateriaal vakkundig onderhouden wordt. Met de meeste merken duikmateriaal kun je bij ons terecht, of het nu wel of niet bij De Tuimelaar aangeschaft is.

Duikcentrum de Tuimelaar

www.tuimelaar.nl

Is dit jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op over de advertentiemogelijkheden. Op Duikplaats.net bestaat de mogelijkheid om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen van de duikers-community. Dit kan om te beginnen door je bedrijf op te laten nemen in de lijst met organisaties en bedrijven. Per organisatie kunnen we allerlei informatie opgeven: basisinformatie (naam, logo, adres), de activiteiten, openingstijden, social media-profielen en een uitgebreide omschrijving met afbeeldingen en links.

Duikcentrum de Tuimelaar

Aweg 20
9718 CV Groningen
Nederland

Tel: (+31) 050 3133299