duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Brabant Diving

Je hoort mensen weleens zeggen: "Ik heb mijn PADI brevet gehaald"... PADI is de grootste en meest gerenommeerde duikorganisatie wereldwijd. Brabant Diving is een nieuwe duikschool in Eindhoven welke volgens de PADI richtlijnen lesgeeft. Of je nu in drie dagen je duikbrevet wilt halen of daar graag wat langer over doet, dat is voor ieder persoon anders. Wat ten alle tijden voorop moet staan is deskundige begeleiding, veiligheid en plezier hebben. Met een eigen course director, ervaren instructeurs en divemasters kunnen we alle mogelijke opleidingen aanbieden, van een introductie duik in het zwembad tot aan een divemaster opleiding en in samenwerking met Sealand Diving ook alle opleidingen tot duikinstructeur. Ben je al ervaren en op zoek naar meer uitdaging, dan kan je bij "Brabant Diving" terecht voor sidemount diver en diverse TEC opleidingen zoals TEC 40, TEC 45, TEC 50. Een groot voordeel is dat je een aantal skills kunt oefenen in ons 5 meter diepe zwembad! Ook bieden we diverse DAN opleidingen aan. Kortom een duikschool met een zeer breed en gevarieerd aanbod.

Naast een duikschool hebben we ook een duikclub waar Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel staat. Brabant Diving geeft wekelijks zwembadtrainingen voor de clubleden. Daarnaast organiseert Brabant Diving ook diverse clubactiviteiten. Voor meer informatie kijk op onze website.

Brabant Diving

www.brabantdiving.nl

Is dit jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op over de advertentiemogelijkheden. Op Duikplaats.net bestaat de mogelijkheid om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen van de duikers-community. Dit kan om te beginnen door je bedrijf op te laten nemen in de lijst met organisaties en bedrijven. Per organisatie kunnen we allerlei informatie opgeven: basisinformatie (naam, logo, adres), de activiteiten, openingstijden, social media-profielen en een uitgebreide omschrijving met afbeeldingen en links.

Brabant Diving

Antoon Coolenlaan 1
5644 RX Eindhoven
Nederland

Tel: (+31) 06 10802464