duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Diveplace

Je bent bij het enige PADI 5* IDC-, PADI Tec Rec - en 100% Aware duikcentrum van Utrecht! Duiken is bij ons pure beleving! Onze drijfveer is de liefde voor de duiksport, waarmee wij jou een unieke onderwater ervaring gaan geven. Daarvoor doen wij graag een stap extra!

Bij ons ervaar je flexibiliteit, plezier en vooral passie om samen met jou de onderwater wereld te verkennen op een veilige en leuke manier, duiken is namelijk FUN. Zwembad Fletiomare in De Meern en Vinkeveen Zandeiland 4 zijn onze vaste duikstekken en we hanteren 1 instructeur op 3 duikers. Zo ben je gegarandeerd van maximale aandacht!

'Duik zoals JIJ dat wilt' is ons motto. Of je nu begint met duiken of al jarenlange duikervaring hebt, bij ons vind je wat je zoekt en wat bij je past. Wil je (leren) duiken, maar past het reguliere opleidingsprogramma niet bij je planning? Of wil je voor een andere invulling kunnen kiezen of prive lessen boeken? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Diveplace heeft als één van de weinige duikcentrums een fulltime PADI Course Director. Dat betekent o.a. voor jou direct dat je altijd volgens de nieuwste technieken les krijgt en dat de instructeurs bij Diveplace uitstekend getraind zijn en blijven. Ook spreken onze professionals meerdere talen, o.a. Engels, Frans en Duits.

Van beginner tot Instructeur, recreant tot technisch duiken, regulier of sidemount duiken… bij ons kan je het allemaal vinden.

Diveplace

www.diveplace.nl

Is dit jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op over de advertentiemogelijkheden. Op Duikplaats.net bestaat de mogelijkheid om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen van de duikers-community. Dit kan om te beginnen door je bedrijf op te laten nemen in de lijst met organisaties en bedrijven. Per organisatie kunnen we allerlei informatie opgeven: basisinformatie (naam, logo, adres), de activiteiten, openingstijden, social media-profielen en een uitgebreide omschrijving met afbeeldingen en links.

Diveplace

Proostwetering
101b Utrecht
Nederland

Tel: (+31) 030 2412022

Openingstijden