duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

PiMia-Diving

PADI 5* Divecentre, HISWA-Duikcentrum, Pure Air® vulstation en al 10 jaar een vertrouwde naam. PiMia-Diving is een bedrijf dat de dienstverlening aan duikers op de eerste plaats stelt.

PiMia-Diving verzorgd opleidingen op alle niveau's, heeft een grote jeugdclub en organiseerd wekelijks diverse activiteiten voor haar leden. Het hele jaar door!

Wij beschikken over een terrein van circa 8000 M2, direct grenzend aan een groot natuurgebied. Op ons mooie en ruime terras is het gezellig napraten over de duik. Koffie, thee, fris en een snack zijn snel besteld. Kortom duiken bij ons is als een dagje uit.

Nieuws

PiMia-Diving

Is dit jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op over de advertentiemogelijkheden. Op Duikplaats.net bestaat de mogelijkheid om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen van de duikers-community. Dit kan om te beginnen door je bedrijf op te laten nemen in de lijst met organisaties en bedrijven. Per organisatie kunnen we allerlei informatie opgeven: basisinformatie (naam, logo, adres), de activiteiten, openingstijden, social media-profielen en een uitgebreide omschrijving met afbeeldingen en links.

PiMia-Diving

Demmerik 25
3645 EA Vinkeveen
Nederland

Tel: (+31) 0297 263270