duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Duikcentrum de Grevelingen

Duikcentrum de Grevelingen is al 25 jaar een begrip in de duikmarkt. In onze duikwinkel vind je het grootste assortiment duikartikelen in de regio Zuidwest-Nederland. Daarnaast zijn artikelen als computers, duikpakken, jackets en automaten scherp geprijsd en standaard uit voorraad leverbaar!

Duikcentrum de Grevelingen

Onze winkel is overzichtelijk en ons prijsbeleid is transparant. Zo zijn alle artikelen in onze winkel voorzien van een prijskaartje, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Daarnaast hebben wij diverse duiksets samengesteld met extra scherpe setprijzen!

Duikcentrum de Grevelingen

de-grevelingen.nl

Is dit jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op over de advertentiemogelijkheden. Op Duikplaats.net bestaat de mogelijkheid om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen van de duikers-community. Dit kan om te beginnen door je bedrijf op te laten nemen in de lijst met organisaties en bedrijven. Per organisatie kunnen we allerlei informatie opgeven: basisinformatie (naam, logo, adres), de activiteiten, openingstijden, social media-profielen en een uitgebreide omschrijving met afbeeldingen en links.

Duikcentrum de Grevelingen

Elkerzeeseweg 34
4322 NB Scharendijke
Nederland

Tel: (+31) 0111 671500
Fax: (+31) 0111 671225

Openingstijden