duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Duiken in Zeeland

Duiken of een duikcursus doen in Zeeland van PADI, SSI, NOB of VDST? Dat kan in Zeeland bij Duiken in Zeeland. We verzorgen met ons deskundig team cursussen van Open Water Diver, Advanced Open Water, Rescue Diver, Divemaster, Assistent-Instructeur en Instructeur van PADI en SSI.

LET OP: in onze cursussen krijg je in het buitenwater altijd privé-les. Dat betekent dat onze instructeur ALLEEN met jou duikt: 1 op 1 dus. Bovendien maak je in de Open Water Diver geen vier maar vijf buitenduiken, ofwel een duik meer dan bij andere duikscholen.

Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor alle duikcursussen van de NOB - Nederlandse Onderwatersport Bond. Dat geldt dus voor de 1-sters, 2-sters, 3-sters en 4-sters en ook voor alle NOB-specialties. Verder geven we cursussen van DAN - Divers Alert Network tot en met instructeur.

Ook doen we graag jouw begeleidingsduik in de Grevelingen of Oosterschelde in het geval je geen buddy hebt, liever de veiligste manier zoekt, lange tijd niet gedoken hebt (opfrisduik/opfriscursus) of nog nooit in Nederlandse water gedoken hebt.

Heb je nog nooit gedoken en heb je interesse? Dan verzorgen wij graag een introductieduik. Na een gedegen voorbereiding maak je met onze instructeur een heuse duik in het Grevelingenmeer.

Duiken in Zeeland

www.duikeninzeeland.nl

Is dit jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op over de advertentiemogelijkheden. Op Duikplaats.net bestaat de mogelijkheid om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen van de duikers-community. Dit kan om te beginnen door je bedrijf op te laten nemen in de lijst met organisaties en bedrijven. Per organisatie kunnen we allerlei informatie opgeven: basisinformatie (naam, logo, adres), de activiteiten, openingstijden, social media-profielen en een uitgebreide omschrijving met afbeeldingen en links.

Duiken in Zeeland

Elkerzeeseweg
4322 NB Scharendijke
Nederland

Tel: (+31) 06 22281624