duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Duikschip.nl

Liveaboard duiken in Nederland

De Panda is uniek in haar soort, en biedt als enige volledig verzorgde liveaboard weekenden en midweken op de Grevelingen en Oosterschelde!

Bij liveaboard duiken denk je al snel aan tropische wateren. Maar het kan ook in Nederland op de Panda. De voordelen van liveaboard duiken zijn: meerdere duiken per dag, mooiere duikstekken, relaxte voorbereiding van je duik, weinig tot geen logistiek ongemak, geen geklim over dijken en altijd direct bij de duikstek het water in.

Het is ook mogelijk om het hele schip te huren voor je duikvereniging of school en je kan natuurlijk ook alleen boeken. Er is altijd wel iemand om mee te duiken!

Duikschip.nl

www.duikschip.nl

Is dit jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op over de advertentiemogelijkheden. Op Duikplaats.net bestaat de mogelijkheid om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen van de duikers-community. Dit kan om te beginnen door je bedrijf op te laten nemen in de lijst met organisaties en bedrijven. Per organisatie kunnen we allerlei informatie opgeven: basisinformatie (naam, logo, adres), de activiteiten, openingstijden, social media-profielen en een uitgebreide omschrijving met afbeeldingen en links.

Duikschip.nl

Loskade
4318 Brouwershaven
Nederland

Tel: (+31) 06 53546170