duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Duikschool de Grevelingen

Wie een duikcusus wil volgen of eens opzienbarend in Nederland wil duiken, denkt daarbij automatisch aan de provincie Zeeland. Met de zoute zeearmen als het Grevelingenmeer, ook wel kortweg Grevelingen genoemd en natuurlijk de Oosterschelde heeft Zeeland twee grote troeven op het gebied van de duiksport. Hier in Zeeland tref je onderwater als duiker fantanstische flora en fauna aan.

Duikcursussen

Duikschool de Grevelingen is al decennia dé toonaangevende en grootste duikschool in dit gebied en werkt nauw samen met Duikcentrum de Grevelingen in Scharendijke. Wie duiken wil leren, een duikcursus wil volgen kan uitstekend bij ons terecht, immers geeft Duikschool de Grevelingen cursussen volgens de standaards van de grootste duikorgansaties ter wereld als PADI en SSI, maar ook cursussen van deNederlandse Onderwatersport Bond (NOB). Ook Duitse klanten worden bediend, omdat Duikschool de Grevelingen is aangesloten bij Verband Deutscher Sporttaucher(VDST). Dat geldt voor de beginnerduikcursussen, maar ook voor alle vervolgcursussen tot en met duikinstructeur en natuurlijk alle specialties.

Introductie of een begleidingsduik

Wie eens kennis wil maken met de duiksport kan als onervarene een introductieduik doen en wie wel een duikbrevet heeft, maar lange tijd niet heeft gedoken of nog nooit in de Nederlandse wateren nodigen we uit voor een begeleidingsduik.

Levensreddend handelen

Verder kan elke duiker en niet-duiker er reanimatiecursussen, defribrillatorcursus (AED) en onderricht in zuurstoftoediening doen volgens Divers Alert Network enErmergency First response.

Kijkt u gerust even verder op onze website. Heb je vragen? Mail ons dan gerust. Het verplicht je tot niets.

We zijn wellicht niet 's werelds beste, maar proberen het wel elke dag te zijn.

Duikschool de Grevelingen

duikschooldegrevelingen.nl

Is dit jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op over de advertentiemogelijkheden. Op Duikplaats.net bestaat de mogelijkheid om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen van de duikers-community. Dit kan om te beginnen door je bedrijf op te laten nemen in de lijst met organisaties en bedrijven. Per organisatie kunnen we allerlei informatie opgeven: basisinformatie (naam, logo, adres), de activiteiten, openingstijden, social media-profielen en een uitgebreide omschrijving met afbeeldingen en links.

Duikschool de Grevelingen

Elkerzeeseweg
4322 NB Scharendijke
Nederland

Tel: (+31) 06 22281624