duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Sealand Diving

Op zoek naar een betrouwbare duikschool, duikcursus of duikinstructeur net buiten de randstad? Starten met duiken of uw duikopleidingen op peil brengen? Dan bent u bij Sealand Diving op het juiste adres. Haal je duikbrevet op Center Parcs in twee of drie dagen.

Sealand Diving is een gekwalificeerd PADI en DAN duikcentrum met een vestiging op Center Parcs Port Zélande in Ouddorp (Zuid Holland) en een vestiging op Camping Den Osse in Brouwershaven (Zeeland). Wij zijn direct gelegen aan diverse duikstekken in de Grevelingen. En dichtbij de Oosterschelde. We geven ook regelmatig les vanuit diverse zwembaden in Eindhoven, Roermond en Rotterdam. Wil je leren duiken of je opleiding voort zetten, neem dan contact met ons op en start zo snel mogelijk nog met je volgende opleiding.

Sealand Diving

www.sealanddiving.nl

Is dit jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op over de advertentiemogelijkheden. Op Duikplaats.net bestaat de mogelijkheid om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen van de duikers-community. Dit kan om te beginnen door je bedrijf op te laten nemen in de lijst met organisaties en bedrijven. Per organisatie kunnen we allerlei informatie opgeven: basisinformatie (naam, logo, adres), de activiteiten, openingstijden, social media-profielen en een uitgebreide omschrijving met afbeeldingen en links.

Sealand Diving

Port Zélande 2
3253 MG Ouddorp
Nederland

Tel: (+31) 06 42651117