duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Adverteren op Duikplaats.net

Gepubliceerd op

Interesse om jouw bedrijf te vermelden op Duikplaats.net? Dat kan!

Duikplaats.net bedient maandelijks een groot aantal duikers in voornamelijk Nederland en België. Deze site geeft informatie over duikplaatsen in deze twee landen en streeft er naar om alle locaties waar gedoken kan worden, op te nemen in de database. Dankzij de duikers en een kleine groep vrijwilligers, blijft de site up-to-date met de laatste informatie over duikstekken. Er wordt daarnaast continu gewerkt aan het uitbreiden van de beschikbare informatie en de mogelijkheden om snel informatie uit te wisselen.

AANBIEDING: plaats nu een advertorial

Profileer je bedrijf: schrijf een leuk stuk voor de site (blog, nieuwsbericht of duiksverslag) in combinatie met een fotoalbum en plaats deze voor maar €75 op de website!

Duikplaats.net is nog maar kort online, maar trekt nu al behoorlijk wat (unieke) bezoekers! Deze bezoekers zijn in veel gevallen ook actief betrokken bij de website, door het aandragen van aanvullende informatie over duikstekken (denk aan zichtberichten, foto's, filmpjes, etc.). Doordat we updates op de site direct communiceren op onze social media profielen, groeit de exposure en neemt het aantal (unieke) bezoekers snel toe. Eveneens wordt de site inmiddels erg goed gevonden door de zoekmachines!

Nu is dan ook het moment aangebroken om je bedrijf te profileren op deze site. We werken graag samen om de duikersgemeenschap zoveel mogelijk nuttige informatie te verschaffen. Elk duikgerelateerd bedrijf is in staat hier een bijdrage aan te leveren en dat mag natuurlijk best vermeld worden.

Voor slechts €75 (ex. btw) bieden we het volgende:

  • Een artikel (blog / nieuwsbericht / duikverslag) en eventueel een fotoalbum (ongeveer tien foto's) op Duikplaats.net
  • Acht weken lang maximaal een derde positie op de startpagina en op de nieuws- of verslagenpagina
  • Links naar andere websites in de tekst van het artikel mogelijk, evenals logo's in de foto's
  • Vermelding van het artikel en het album op diverse social media websites

Het artikel en de foto's lever je zelf aan. Indien gewenst helpen we om de leesbaarheid van het artikel te verhogen of om bijvoorbeeld wat foto's aan te passen. Indien het artikel gericht is op specifieke duikplaatsen, dan plaatsen we het artikel ook op de pagina van deze stekken. De combinatie met het fotoalbum is met name interessant omdat foto's ook goed gevonden worden in zoekmachines en beeldmateriaal het natuurlijk lekker doet op social media websites.

Interesse gekregen? Neem contact met ons op! Uiteraard is het ook mogelijk eigen ideeën voor te stellen.

De site is zeer geschikt voor mobiele apparaten en past zich aan aan het schermformaat van de gebruiker. Zo kan de site altijd optimaal benut worden. Dankzij deze en andere moderne technieken, biedt Duikplaats.net de bezoeker een uitstekende gebruiksbelevenis. 

Lijst met bedrijven en organisaties

Het meest prominente onderdeel van deze website is een interactieve kaart met alle duikplaatsen in Nederland en België. Daarnaast bieden we eenzelfde overzicht met bedrijven en organisaties aan. Alle organisaties worden per land en provincie vermeld. Het is op deze manier makkelijk zoeken naar een bedrijf in de buurt. 

Uitgebreide bedrijfsinformatie

Per bedrijf wordt uiteraard de basisinformatie getoond (naam, adres, logo, website). Daarnaast kan er nog veel meer op een bedrijfspagina geplaatst worden:

  • Uitgebreide omschrijving met afbeeldingen en links. 
  • Locatievermelding op interactieve kaart. 
  • Links naar social media-profielen. 
  • Bedrijfsactiviteiten. 
  • Openingstijden. 
  • Laatste nieuws middels een rss-feed.
Kerkweg delen op Facebook - Open graph

Slimme metatags

Elke pagina op Duikplaats.net maakt slim gebruik van (social media-specifieke) metatags. Dit zijn stukjes codes in de website, niet-zichtbaar voor normale bezoekers, die gebruikt worden om websites (bijvoorbeeld Google, Facebook, Twitter) extra informatie over de pagina te geven. Per bedrijf bieden we op deze manier gestructureerd contactinformatie aan. Bijkomend voordeel is dat wanneer de bedrijfspagina op Duikplaats.net gedeeld wordt via social media, de juiste informatie bij de link verschijnt.

Kerkweg delen op Twitter - Twitter card

Zelf de bedrijfspagina wijzigen

Bedrijven die zich aanmelden, krijgen een account op Duikplaats.net. Hiermee is het mogelijk zelf alle gegevens bij te werken.

Advertenties

Op Duikplaats.net is voldoende ruimte voor advertenties. Zo kun je bijvoorbeeld advertenties plaatsen bij duikplaatsen, overzichten van provincies of bij nieuwsberichten en blogs. We nemen graag de mogelijkheden met je door. Indien nodig, kunnen we de advertenties ook voor je opmaken.

Gesponsorde artikelen

Regelmatig verschijnen er nieuwe artikelen in de vorm van nieuwsberichten, weblogs en duikverslagen op Duikplaats.net. Het is mogelijk om een artikel aan te leveren of te laten schrijven over jouw bedrijf of product. Nieuwsberichten kunnen daarbij gekoppeld worden aan specifieke duikplaatsen.

Rss-feedBeschikt de site van jouw bedrijf over een rss-feed met nieuws? Dan is het mogelijk om deze automatisch uit te lezen en de laatste berichten op de bedrijfspagina te plaatsen. Zo staan de laatste berichten altijd op de pagina en hoef je deze toch maar op één plek in te voeren.

Video's door Goofy Aqua Video

Goofy Aqua Video maakt in opdracht professionele onderwatervideo's. Dit is een uitstekende manier om wat te laten zien van jouw bedrijf. Of je nu een duikcentrum, duikschool of vereniging bent, bewegende beelden zeggen altijd meer dan tienduizenden woorden! ;-) Niet alleen kun je wat laten zien over jouw werkzaamheden, je kunt tegelijkertijd uitgebreid in beeld laten brengen hoe jullie vaste duikstek er nu echt uit ziet. Deze video kun je vervolgens plaatsen op je eigen website, openbaar toegankelijk maken op sites als Vimeo en YouTube en natuurlijk plaatsen op Duikplaats.net. Beeldmateriaal doet het steeds beter op social media-websites, denk aan het succes van Instagram, Pinterest en de mogelijkheden in Facebook en Twitter! Het bereik van een kwalitatief goede video is daardoor veel groter dan een statische afbeelding en droge teksten.

Interesse in de mogelijkheden? Neem contact op met Robert Hughan van Goofy Aqua Video Underwater Images.

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte. We denken graag mee over een passende campagne op deze website!

>> Dit was een gesponsord bericht! <<