duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Duiken voor 3FM Serious Request

Gepubliceerd op

Onderwatersportvereniging Hippocampus is samen met twaalf andere (duik)verenigingen druk bezig met het organiseren van Duiken4SR: een actie om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Dit jaar is het doel van de landelijke inzameling om aandacht te vragen voor de talloze kinderen die jaarlijks sterven aan de gevolgen van diarree. Als duiker kun je nu ook je steentje bijdragen.

24 uur lang duikactiviteiten

Wat zijn de plannen? Op vrijdag 20 december start om 12.00 uur een 24-uur durend programma vol met introductieduiken en activiteiten voor gebrevetteerde duikers in zwembad de Grote Koppel in Arnhem. Op zaterdag 21 december wordt om 12.00 uur de actie beëindigd.

Voor mensen die nog nooit gedoken hebben, is dit de uitgelezen kans om het eens in een veilige omgeving te proberen én steun je ook nog het goede doel. Introductieduiken kan individueel, maar ook in een groep. Voor gebrevetteerde duikers zijn er onder meer de volgende activiteiten te beleven:

  • Onderwaterbioscoop
  • Onderwaterdiner
  • Onderwaterbreien
  • Onderwaterspookhuis
  • Onderwatergoochelshow
  • ... en nog veel meer!

Voor meer informatie en om je aan te melden, ga je naar deze website.

Ook voor niet-duikers

Ook voor niet-duikers is er genoeg te beleven. De reddingsbrigade komt langs met een autocabine om ontsnappen uit een auto-te-water te oefenen en zijn er diverse workshops en lezingen, bijvoorbeeld over de specialisatie ijsduiken.

Iedereen is van harte welkom om langs te komen en wellicht een duikje te komen maken. Voor meer informatie kun je terecht op www.duiken4sr.nl en vergeet niet om al je vrienden, collega's en je familie van deze actie op de hoogte te brengen! Like ook de Duiken4SR Facebook-pagina.

Organiseer jij ook een evenement voor Serious Request?

Ben jij ook bezig om iets te organiseren voor duikers in het kader van 3FM Serious Request? Laat het ons dan weten, zodat we er eventueel aandacht aan kunnen besteden op de website en/of onze social media-profielen.

>> Dit was een gesponsord bericht! <<