duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Duikplaats.net WhatsApp-service - meld je aan!

Gepubliceerd op

Duikplaats.net is nu nóg mobieler dan voorheen! Vanaf nu is het mogelijk met ons te communiceren via WhatsApp én om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, nieuwe duikverslagen en actuele omstandigheden op duikplaatsen via de meest populaire berichten-app ter wereld. Meld je nu aan!

Duikplaats.net WhatsApp-dienst

Onlangs hebben we speciaal voor dit doel een apart telefoonnummer open gesteld. Zodra je dit nummer toevoegt aan je adresboek, kun je je aanmelden voor onze nieuwsdienst. Het enige wat je hoeft te doen, is een bericht te sturen dat begint met nieuws aan, daarna kunnen we je op de hoogte gaan houden (je gegevens worden niet gedeeld met derden, worden uitsluitend voor deze dienst gebruikt en zijn niet zichtbaar voor andere ontvangers). Lees hier meer over de dienst en de voorwaarden.

Zo meld je je aan:

  • Voeg telefoonnummer +31 6 3050 1362 toe aan je adresboek.
  • Stuur een bericht beginnend met nieuws aan via WhatsApp.

Directe communicatie

Via de dienst zullen we je op de hoogte houden van nieuwe berichten en artikelen op onze website, uiteraard niet te vaak. Daarnaast sturen we actuele info over duikplaatsen zodra we die ontvangen hebben. Hierdoor ben je supersnel op de hoogte van het zicht en bijzondere vondsten die andere duikers tegen gekomen zijn!

Tevens is deze dienst hét middel om direct met ons te communiceren. Heb je een duik gemaakt? Stuur even een berichtje met het zicht, watertemperatuur en wat je tegen kwam tijdens je duik op de betreffende duikplaats. Maar je kunt ons natuurlijk ook voor andere zaken benaderen. Een bericht sturen staat geheel vrij!

>> Dit was een gesponsord bericht! <<