duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Gratis duikworkshops in Wemeldinge en Edegem

Gepubliceerd op

Op zaterdag 9 en 23 november 2013 organiseren de NOB en NELOS twee leuke en interessante workshops in het kader van het grensoverschrijdende project Grenzeloos Duiken.

Onderwaterbiologie

Op zaterdag 9 november 2103 organiseren de Biologische Werkgroep van de NOB en de NELOS-commissie Biologie een workshop onderwaterbiologie in Wemeldinge. Tijdens deze workshop staat het thema 'ecologie van de zee' centraal. De workshop start om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur.

Technisch duiken

Update 21-11-'13: Wegens te weinig animo gaat deze werkshop helaas niet door!

De tweede workshop die op het programma staat, gaat over technisch duiken. Deze workshop, die eveneens in Wemeldinge zal plaatsvinden, wordt op zaterdag 23 november 2013 gegeven door leden van de NOB-commissie Technisch Duiken. Tijdens deze workshop wordt ingegaan op rebreathers. De workshop start om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 14.30 uur. Wil je meer weten over technisch duiken? Op zaterdag 16 en zondag 17 november 2013 neemt NELOS deel aan TekDive13, dé beurs over technisch duiken die plaatsvindt in Congres Center Ter Elst in Edegem (Antwerpen, België). Meer info vind je op www.tekdive13.com.

Opgeven voor de workshops

De workshops op 9 en 23 november worden gehouden in ’t Praethuys van De Stelhoeve in Wemeldinge. Deelname aan de workshops is kosteloos. Je kunt je opgeven via desmond.vansanten@onderwatersport.org.

Over Grenzeloos Duiken

De NOB, NELOS, Provincie Zeeland (NL), Provincie West-Vlaanderen (B), gemeente Goes (NL) en gemeente Kapelle (NL) werken samen al enkele jaren aan dit project. Het project wordt gefinancierd door het Europese Interreg IV-programma 'Grensregio Vlaanderen-Nederland', Provincie Zeeland, Provincie West-Vlaanderen, Gemeente Goes, Gemeente Kapelle, NELOS en NOB.

Nederlandse Onderwatersport Bond

www.onderwatersport.org