duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Haal deze winter je nitroxbrevet!

Gepubliceerd op

Nitrox is wereldwijd de meest gegeven specialty. Dat is niet verwonderlijk, als je bedenkt wat de voordelen zijn van het gebruik van dit gasmengsel door duikers. Als je duikt met perslucht, adem je een mengsel in met afgerond 79% stikstof en 21% zuurstof. Als duiker weet je, dat stikstof schadelijk kan zijn voor je gezondheid, zeker bij te hoge concentraties.

Bij nitrox wordt een deel van die stikstof vervangen door zuurstof. Dat betekent enerzijds dat je met langere nultijden kunt duiken. Anderzijds kun je het ook zo gebruiken, dat de opbouw van stikstof in de weefselen aangenaam minder wordt en dus beter voor je lichaam is. Als je dan ook nog kijkt naar de geringe prijs van de specialty, is deze zeker aan te raden.

Bij deze specialty zijn GEEN duiken verplicht. De duikschool van Duikcentrum de Grevelingen geeft alle zaterdagen van januari 2015 (3,10,17,24 en 31 januari) een nitroxspecialty. Deze cursus wordt ’s morgens gegeven vanaf 09.30 uur en duurt ca. 2,5 uur. Nadat jij je opgegeven hebt, krijg je een leerboekje en dvd thuis gestuurd en kun je jezelf voorbereiden. Als je dan toch in Zeeland bent, kun je natuurlijk – als jij dat wilt – ’s middags nog een leuke duik maken in de Grevelingen.

Je kunt de cursus ook als een leuk kerstcadeau schenken aan een andere duiker met een speciale cadeaubon.De cursus kost € 89,- p.p., maar als je je aanmeldt met twee personen, betaal je € 79,-p.p. Aanmelden met 4 personen: 69,- p.p.; Aanmelden met 8 personen: € 59,- p.p. Aanmelden doe je via: info@duikschooldegrevelingen.nl.

>> Dit was een gesponsord bericht! <<

Duikschool de Grevelingen

duikschooldegrevelingen.nl