duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Help jij mee een duikwrak af te zinken in Zeeland?

Gepubliceerd op

Bij duiklocatie Strijenham (79) op Tholen wil de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) een wrak afzinken: de garnalenkotter TS 7. De realisatie van het project is al heel dichtbij, het streven is om het schip in het voorjaar van 2016 af te zinken. Door het wegvallen van een verwachte subsidie is er op het laatste moment een tekort van ongeveer €9.500. Daarom vraagt de NOB jouw hulp, zodat dit schip toch afgezonken kan worden.

Wat is het probleem?

Voor de realisatie van het project is ongeveer €23.000 nodig. Een groot deel van de financiering wordt opgebracht door de Provincie Zeeland, Gemeente Tholen, Bootduiken Tertius en de NOB. Door het wegvallen van de verwachte subsidie is er nu een tekort, wat betekent dat het project niet door zou kunnen gaan. 'Dit zouden wij heel zonde vinden en daarom vragen we jou om een eenmalige bijdrage,' aldus Desmond van Santen van de NOB.

Help mee!

Lijkt het je gaaf om vanaf 2016 bij Strijenham op een 17 meter lange stalen schip te duiken uit 1914? Help dan mee! Je kunt een donatie doen vanaf €5, waarmee je dit project mede mogelijk maakt. Als dank voor je donatie:

  • mag je als één van de eerste duiken op het wrak tijdens het VIP-event. De NOB zorgt uiteraard voor een hapje en een drankje!
  • bij een donatie vanaf €10,- komt jouw naam (met alle andere donateurs) op het wrak.

Let op: de financiering moet snel rond zijn, daarom kun je tot uiterlijk donderdag 17 december 2015 een donatie doen. Gaat het project niet door? Dan krijg je uiteraard je geld terug.

Wil je doneren? Dat kan via deze link. Alvast bedankt voor je gift!

Foto: Johan Verkamman

Nederlandse Onderwatersport Bond

www.onderwatersport.org