duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Mooi weer voorspeld tijdens duikfestival

Gepubliceerd op

Komende zondag vindt hét event voor alle duikers plaats bij plas Slijk-Ewijk, tussen Arnhem en Nijmegen. Je kunt een mooie duik maken in de plas, andere duikers ontmoeten op het zonovergoten terras en presentaties en workshops volgen. De weersvoorspellingen zijn goed, de locatie ligt er weer prachtig bij en de tickets gaan hard: wij zijn helemaal klaar voor het duikfestival!

Vanaf 9.30 uur is het festivalterrein geopend, waar om 10.15 uur de eerste presentaties en workshops beginnen. Zo kun je om 10.15 uur de presentatie bijwonen van het WNF over de bescherming van de koralen bij Bonaire, St. Eustasius en Saba– een bijzonder stuk natuur in Nederland. Daarnaast zit Edwin van der Sande als eerste aan de tafel van 'Meet the Expert', je kunt hem alles vragen over onderwaterfotografie. Ook kun je foto’s meenemen om tips te krijgen hoe je iets anders of beter kunt doen.

Materiaal testen

Voor het eerst is het mogelijk om materiaal te testen in de festivalplas! Heb je altijd al eens in een droogpak willen duiken of twijfel je welk duikmateriaal voor jou het beste is? Laat je adviseren door leveranciers en probeer het materiaal vervolgens uit in het water. Heb je iets gevonden dat goed bevalt? Schaf het dan meteen met aantrekkelijke festivalkorting aan.

Gratis kinderprogramma

Neem gerust je kinderen mee naar het duikfestival: er is een spannend kinderprogramma met onder andere quad rijden, suppen, waterfietsen en een klimpark, zipline en springkussen. Ook zijn de waterballs weer van de partij, waarmee je kunt lopen over water!

Tot vrijdag 16.00 uur: tickets €10

Je hebt tot vrijdag 16.00 uur de tijd om je ticket online te bestellen, daarna zijn ze alleen nog aan de deur verkrijgbaar. In de voorverkoop kost een ticket €10 inclusief twee consumptiemunten, voor het juniorticket (t/m 13 jaar) betaal je €5 inclusief een consumptiemunt. Aan de deur betaal je €12,50 en €7,50 voor de tickets.

Tickets bestellen of het programma en het blokkenschema bekijken? Ga naar www.duikfestival.nl.

Nederlandse Onderwatersport Bond

www.onderwatersport.org