duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Nieuwe faciliteiten duikstek Kerkweg, Den Osse

Gepubliceerd op

Sinds ruim een week vind je bij duikstek #14 Kerkweg in Den Osse een geheel nieuw toiletgebouw met vier toiletten, een omkleedruimte, warme douches en een spoelplaats. De uitbreiding van de faciliteiten op deze duiklocatie sluit aan bij eerdere verbeteringen die vorig jaar gerealiseerd zijn, waaronder de uitbreiding van het parkeerterrein en het plaatsen van nieuwe trappen en trapleuningen.

Nieuwe horecagelegenheid

De welbekende witte (en groen uitgeslagen) friettent onderaan de trap is verwijderd. Hiervoor in de plaats komt een nieuwe horecagelegenheid van ongeveer 90 m2 met een snackbar, beperkte restaurantmogelijkheid en een overdekt terras. De fundering is inmiddels gelegd en als alles volgens plan verloopt, zal de snackbar tijdens het pinksterweekend van 2015 open zijn.

Alle faciliteiten worden tegelijk in gebruik genomen, het is dus nog heel even wachten voordat je daadwerkelijk warm kunt douchen na een duik op deze stek.

Update 02-04-'15: Het gaat hard met het bouwen van de nieuwe horecagelegenheid. Inmiddels staat het gebouwtje en is begonnen met het inrichten. Als het zo door gaat, kun je hier met pinksteren prima terecht voor een raketje!

Foto's: Duikschool de Grevelingen