duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Onderzoek naar duiksport in Zeeland

Gepubliceerd op

De Deltapromotie, een project van VVV Zeeland, wil graag inzicht krijgen in de kernmerken, wensen en behoeften van mensen die de duiksport beoefenen en minstens een keer per jaar in Nederland gaan duiken. Middels een enquête, die tevens onderdeel is van een afstudeerscriptie, kan je meehelpen door het geven van je mening over onder meer duiken in Zeeland.

Op basis van de resultaten van het onderzoek, zal bekeken worden hoe Zeeland zich kan onderscheiden als waterrecreatie- en watersportregio. Dit kan uiteindelijk leiden tot meer aandacht voor de duiksport en het trekken van meer duikers naar de provincie.

Meedoen? Het invullen van de vragenlijst duurt vijf tot tien minuten.

Klik hier om naar de enquête te gaan!

Deltapromotie

De Deltapromotie is een samenwerking tussen verschillende regio's. De provincie Zeeland, regio Noord-Brabant en stad Antwerpen werken samen om de Deltawateren te promoten en te versterken als watersportbestemming en aanwezige gasten te inspireren tot het maken van (watergerelateerde) uitstapjes. De regio's Haringvliet, Hollands Diep en Biesbosch, Mark, Dintel en Steenbergse Vliet, Krammer- Volkerak en Zoommeer, Oosterschelde, Veerse Meer, Westerschelde en Antwerpen aan de Schelde omvatten samen de Deltawateren.

Door middel van het uitgeven van de Deltagids wordt op dit moment met name de varende watersporter op de hoogte gebracht van de activiteiten in het Deltagebied. Via de Deltagids wil de Deltapromotie de bezoeker informeren over wat er te doen en te beleven valt in de Delta en tevens de bezoeker te inspireren op het brede watersportaanbod in het Deltagebied.

Vul hier de enquête in!