duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Overleef de maritieme indoortraining

Gepubliceerd op

Duikschool Get Wet verzorgt al 18 jaar de succesvolle maritieme indoortraining voor watersporters. De training wordt uitgevoerd in het grote overdekte trainingsbad (24 ˚C) van Falck Nutec in Oostvoorne. In dit bad wordt een storm met regen, bliksem en golven tot anderhalve meter nagebootst.

Tijdens deze trainingsdag word je in verschillende situaties 'ondergedompeld'. Je leert hoe je jezelf en buddies moet redden, hoe je moet reageren in verschillende situaties en meer. Je doet onder meer een bootredding, oefent met een reddingsvlot, leert wat 'winching up' is en hoe je moet overleven met zwemvesten, oefent sprong- en afdaaltechnieken, hoe je het beste een klimnet kunt gebruiken en simuleert een ontsnapping uit een heli te water.

Deze training is spectaculair en de moeite waard voor alle watersporters. Een must voor iedereen die zich regelmatig op of in het water bevindt. Eveneens erg leuk als teambuilding. Naast de indoortraining kun je bij Get Wet ook een outdoortranining en een noordzeetraining (sea survival) doen.

Impressie trainingen

Lees ook de reportage in Duiken (augustus 2008) over de indoortraining.

Nog plek op zondag 13 oktober

De indoortrainingen zijn bijna volgeboekt, maar voor zondag 13 oktober zijn er nog plekken beschikbaar. Neem contact op met Get Wet voor meer informatie.

Lees hier meer over deze training.

>> Dit was een gesponsord bericht! <<

Get Wet Maritiem

www.getwet.nl