duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Tweede editie duikfestival aanrader voor alle duikers

Gepubliceerd op

De Nederlandse Onderwatersport Bond organiseert op zondag 8 september bij plas Slijk-Ewijk de tweede editie van het duikfestival, dat vorig jaar het hoogtepunt van de jubileumactiviteiten van de bond vormde. Vanwege het succesvolle verloop van die dag is besloten het festival jaarlijks te laten terugkeren.

Onvergetelijk

Het duikfestival biedt duikers - van jong tot oud! - een zeer aantrekkelijk programma. Zo geeft onderwaterfotograaf Ron Offermans een unieke workshop over het gebruik van flitsers bij slecht zicht. Technisch duiker Cees den Toom laat de aanwezigen op een interactieve en onvergetelijke manier kennismaken met zijn specialisatie. Met dank aan Duikteam IJmond kun je ervaren hoe ’t is om een helmduik te maken. En Joep Mol van Amilco Sports vertelt je alles over de duikcomputers van Suunto, de duiklampen van MetalSub en de droogpakken van Bare.

Nieuwste hype

Maar er is meer! Er worden onderwaterfilms vertoond, je kunt kennismaken met de nieuwste hype ScubaCaching, er ligt duikmateriaal dat je kunt uitproberen, de Marine geeft demonstraties en er zijn experts van Dive & Travel aanwezig die je alles kunnen vertellen over duikreisbestemmingen. En terwijl de volwassen bezoekers van dit veelzijdige programma genieten, hebben de kinderen een fantastische dag op het springkussen, in de grote waterballen, in het klimpark (vanaf 8 jaar, €17,50) of op de tokkelbaan (vanaf 8 jaar, €7,50).

Kom je ook?

Je bent van harte welkom om het duikfestival te bezoeken! Tickets kosten slechts €5,- per persoon, waarbij je een gratis consumptiemunt krijgt. Het programma vind je op www.duikfestival.nl. Tot 8 september!

Nederlandse Onderwatersport Bond

www.onderwatersport.org