duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Tweede editie duikfestival groot succes

Gepubliceerd op

Bijna vijfhonderd enthousiaste aanwezigen, een uitgebreid programma, geslaagde instructeurs die trots hun diploma tekenden, een klein beetje regen en gelukkig ook veel zon: dat kenmerkte de tweede editie van het duikfestival, dat op zondag 8 september 2013 bij evenementenlocatie Watergoed in Valburg plaatsvond.

Presentaties, experts en duiken

Het DemoPlein, het Filmhuis en de ScubaStage waren gedurende de hele dag druk bezocht. Daarnaast verzamelden experts en geïnteresseerden zich rond de tafel van Duikeninbeeld.tv, waar de nodige informatie werd uitgewisseld. Een groot aantal bezoekers benutte de kans om bij Duikteam IJmond een helmduik te maken, hoewel ook de uitgestalde apparatuur van de Koninklijke Marine veel aandacht trok. Kinderen keken vanuit de tokkelbaan, de waterballs en vanaf het strandje naar de duikers die in en uit plas Slijk-Ewijk liepen, waar het zicht die dag overigens opmerkelijk goed was. Vol nieuwe informatie over technisch duiken, onderwaterfotografie, duikmateriaal, ScubaCaching en duikreizen verlieten de bezoekers aan het einde van de middag het terrein van Watergoed.

Save the date: 7 september 2014

Heb je een leuke dag gehad zondag, of heb je juist spijt dat je er niet was? Pak dan gauw je agenda erbij en reserveer de datum voor volgend jaar alvast! Op zondag 7 september 2014 zal namelijk de derde editie van het duikfestival plaatsvinden. Nadere informatie volgt in de loop van volgend jaar!

Foto’s van het duikfestival zijn hier te vinden.

Foto: NOB

Nederlandse Onderwatersport Bond

www.onderwatersport.org