duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Zó mooi is de Oosterschelde

Gepubliceerd op

De Nederlandse Onderwatersport Bond organiseert samen met het Nationaal Park Oosterschelde voor de derde keer het onderwaterfotografiekampioenschap Oosterschelde Ondersteboven. Doel is om het prachtige onderwaterleven van de Oosterschelde ook zichtbaar te maken voor niet-duikers. Heb jij onlangs een mooie onderwaterfoto in de Oosterschelde genomen en wil je meedingen naar mooie prijzen? Stuur je foto dan in!

Thema: Duiker in Beeld

Je hebt van 15 juli tot en met 15 september de tijd om je foto naar foto@onderwatersport.org te sturen. De foto moet gemaakt zijn in de Oosterschelde, tussen 15 september 2012 en 15 september 2014. In september komt er een jury bijeen om te bepalen welke foto vanuit promotioneel oogpunt het beste is en welke foto op de leukste manier invulling geeft aan de themaprijs. Het thema is dit jaar Duiker in Beeld. Alle foto's met een duiker erop (boven óf onder water!) dingen mee naar deze prijs.

Publieksprijs

Ook is er dit jaar weer een publieksprijs. Via Facebook kiest het publiek de mooiste foto. De foto met de meeste likes wordt tot winnaar uitgeroepen. Vanaf 15 september staat op de Facebookpagina van de NOB een album met daarin alle ingezonden foto’s; vervolgens kan er tot en met 15 oktober gestemd worden.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking van het Oosterschelde Ondersteboven is op zaterdag 29 november om 10.30 uur aan de rand van de Oosterschelde. De eerste prijs is een duikcomputer van Suunto, de winnaar van de themaprijs gaat naar huis met een duiktas van Bare en degene die de publieksprijs wint krijgt een snorkelset van Aqua Lung.

Wil je meer weten over het kampioenschap? Ga dan naar www.oosterscheldefoto.nl!

Foto: Janny Bosman (winnaar Oosterschelde Ondersteboven 2012)

Nederlandse Onderwatersport Bond

www.onderwatersport.org