duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Algemene voorwaarden

Gebruik website en aansprakelijkheid

Eenmanszaak dJazzit (KvK 27333151), hierna te noemen dJazzit, verleent je bij deze toegang tot deze website (duikplaats.net) en publiceert hier teksten, afbeeldingen, video's en andere materialen die door dJazzit en derden zijn aangeleverd. De informatie op deze website wordt regelmatig bijgewerkt. Dit doen de beheerders zonder je daarvan op de hoogte te stellen. 

Het gebruik van deze website en van de hierop gevonden informatie is geheel vrijblijvend. De informatie op deze website wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. De beheerders van deze website nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de op deze site gevonden informatie. 

Beschikbaarheid

dJazzit spant zicht in om te zorgen dat deze website steeds goed werkt en beschikbaar is voor gebruik. Hiervoor worden echter geen garanties geboden. Door onderhoud kunnen storingen of onderbrekingen ontstaan, in dat geval zijn wij niet gehouden tot schadevergoeding. 

Wijzigingen

De informatie op deze website wordt van tijd tot tijd bijgewerkt. We houden ons het recht voor zonder aankondiging informatie aan te passen of te verwijderen. 

Auteursrechten

Al het materiaal (afbeeldingen, video's, teksten, etc.) op deze website is auteursrechtelijk beschermd. De rechten op het materiaal blijven bij de respectievelijke auteurs. Het is niet toegestaan dit materiaal zonder voorafgaande en uitdrukkelijke toestemming te kopiëren, verspreiden of anderszinds her te gebruiken. 

Indien je een bijdrage levert aan de website (in welke vorm dan ook), geef je dJazzit toestemming om het materiaal (inclusief beeldmateriaal) te gebruiken voor publicatie op Duikplaats.net, de bijbehorende social media profielen en de WhatsApp-nieuwsdienst. Eveneens ga je er mee akkoord dat we bijdragen zonder overleg kunnen aanpassen.

WhatsApp-nieuwsdienst

Het is mogelijk je aan te melden voor de WhatsApp-dienst van Duikplaats.net. Na aanmelden, dat gebeurt door een bericht ("nieuws aan") te sturen naar het mobiele telefoonnummer (+31 6 3050 1362) van deze dienst, worden je naam en telefoonnummer opgeslagen in het adresboek van Duikplaats.net. Je nummer wordt vervolgens toegevoegd aan de verzendlijst van Duikplaats.net. Middels deze lijst versturen we berichten naar iedereen die is aangemeld. Anderen in de lijst kunnen jouw gegevens niet zien (vergelijk het versturen van deze berichten als de bcc-functie bij e-mail). Je ontvangt berichten via deze verzendlijst als normale berichten in je WhatsApp-inbox.

Door je aan te melden met bericht "nieuws aan" gestuurd aan bovengenoemd telefoonnummer, geef je toestemming je persoonlijke gegevens (naam en telefoonnummer) voor onbepaalde tijd op te slaan en voor deze dienst te gebruiken. Eveneens geef je toestemming om berichten te ontvangen. Je kunt je afmelden door "nieuws uit" te sturen naar hetzelfde nummer. Je gegevens worden dan verwijderd. Je naam en telefoonnummer worden uitsluitend gebruikt voor het toesturen van berichten via de WhatsApp-dienst.

Deze voorwaarden en toepasselijk recht

Deze algemene voorwaarden kunnen op elk moment en zonder aankondiging gewijzigd worden. Gebruikers van de website en bijbehorende diesnsten en mensen die materiaal insturen voor deze website, worden geacht de voorwaarden te hebben gelezen en hiermee akkoord te gaan. Indien je deze voorwaarden niet accepteerd, kun je stoppen met het gebruik van de website. 

Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Geschillen zullen worden voorgelegd aan de rechtbank van Den Haag.