duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Nieuw duikobject in het Veenmeer

Gepubliceerd op

Maandagavond 9 september is een nieuw duikobject afgezonken in het Veenmeer door Divecenter New Atlantis. Duikteam de Watergeuzen was erbij en maakte een beeldverslag. Een complete Fiat bestelbus is gedemonteerd en succesvol afgezonken. De bus ligt op een prima toegankelijke diepte van zeven meter, waardoor het object eveneens voor minder ervaren duikers goed bereikbaar is.

Het zicht in het Veenmeer is momenteel erg goed. Hartje zomer kan het zicht soms slechts een meter zijn, maar nu is het op sommige plekken zelfs zeven meter. Naast de deltavlieger, het wrak "Het Juweeltje" en de caravan, ligt er nu dus ook een bus in de plas. Een nieuw thuis erbij voor de snoeken van het Veenmeer. Die snoeken doen het momenteel erg goed, de laatst ontdekte was maar liefst 1,2 meter lang.

Interesse in duiken in de buurt van het Veenmeer? Zodra zwembad het Scharlakenhof weer open is (wordt momenteel verbouwd), starten de 35-jarige Watergeuzen met hun duikopleidingen. Houd hun Facebook-pagina en website goed in de gaten voor de open dag of mail rechtstreeks naar info@duikteamdewatergeuzen.nl.

Duikteam de Watergeuzen

www.duikteamdewatergeuzen.nl