duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Nieuwe teaser Zevenhuizerplas

Gepubliceerd op

De Zevenhuizerplas is een schitterende plas in Zuid-Holland met veel natuurschoon (en vooralsnog zonder duikobjecten). Robert Hughan Goofy Aqua Video is regelmatig in dit water te vinden om nieuw beeldmateriaal te verzamelen. Al een tijdje is hij gefascineerd door de verscheidenheid aan onderwaterleven en heeft dan ook grote plannen voor een aantal producties.

Maak kennis met de Zevenhuizerplas

In deze nieuwe teaser laten Goofy Aqua Video en Duikplaats.net je kennis maken met de Zevenhuizerplas, een duikstek met vele gezichten! Tussen de veenblokken en de begroeiing kom je van alles tegen, van baarzen tot zoetwaterkreeftjes. In de zomer kan deze plas aandoen als een heuse kraamkamer. Kortom, de Zevenhuizerplas leeft!

Teaser: De vele gezichten van de Zevenhuizerplas by Goofy Aqua Video / Duikplaats.net

Met jouw duikcentrum of duikschool op de film?

Goofy Aqua Video maakt in opdracht professionele onderwatervideo's. Dit is een uitstekende manier om wat te laten zien van jouw bedrijf. Of je nu een duikcentrum, duikschool of vereniging bent, bewegende beelden zeggen altijd meer dan tienduizenden woorden! ;-) Niet alleen kun je wat laten zien over jouw werkzaamheden, je kunt tegelijkertijd uitgebreid in beeld laten brengen hoe jullie vaste duikstek er nu echt uit ziet. Deze video kun je vervolgens plaatsen op je eigen website, openbaar toegankelijk maken op sites als Vimeo en YouTube en natuurlijk plaatsen op Duikplaats.net. Beeldmateriaal doet het steeds beter op social media-websites, denk aan het succes van Instagram, Pinterest en de mogelijkheden in Facebook en Twitter! Het bereik van een kwalitatief goede video is daardoor veel groter dan een statische afbeelding en droge teksten.

Interesse in de mogelijkheden? Neem contact op met Robert Hughan van Goofy Aqua Video Underwater Images.