duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Duikplaats.net aanwezig op Duikvaker

Gepubliceerd op

Vol ambitie werd nog geen jaar geleden Duikplaats.net gelanceerd. Op deze website verzamelen we informatie over zoveel mogelijk duikstekken in Nederland en België. Waarom een nieuwe website? Omdat er nog geen fijne site bestond waar je deze informatie wel op kon vinden. Dagelijks voegen we nieuwe info over duikstekken toen en we hebben nog steeds geen volledig overzicht, echter zijn we hard bezig om daar aan te werken. Tijdens Duikvaker 2014 maken we graag kennis met je.

Voor en door duikers

Duikplaats.net is begonnen als samenwerking tussen duikinstructeur Wil Stutterheim en onderwaterfotograaf Yoeri van Es. Vrij snel na de lancering werd eveneens Robert Hughan van Goofy Aqua Video actief als partner van de site en leverancier van beeldmateriaal. Deze drie enthousiaste duikers én ondernemers denken met deze site duikers te kunnen helpen bij het maken van een keuze voor een duiklocatie.

De informatie op de website is voor iedereen toegankelijk. Registratie is niet nodigen betalen al helemaal niet. We geloven erin dat duikers erbij gebaat zijn om up-to-date informatie te hebben over de stekken waar ze mogelijk gaan duiken, zodat ze weloverwogen een duik kunnen maken.

Het is echter nogal een flinke klus om alle informatie bij te houden. Daarom willen we het voor duikers zo makkelijk mogelijk maken om nieuwe of aanvullende gegevens te melden. Mede hierom zijn we actief op diverse social media-platforms. Gebruikers die ons hier volgen, zijn snel op de hoogte van de updates die we plaatsen en hebben de gelegenheid te reageren.

Duikplaats.net in hal 2, stand 300 tijdens Duikvaker 2014

Programma Duikvaker 2014

Tijdens Duikvaker (1 en 2 februari) willen we ten eerste laten zien wie we zijn en wat we doen. We hebben allerlei plannen voor uitbreiding van de website en horen graag jouw mening hierover. Daarnaast heb je uiteraard uitgebreid de mogelijkheid een kijkje te nemen op de site en ter plekke aanvullingen te doen.

Fotowedstrijd

Maar je maakt ook kans om wat te winnen! Tijdens de beursdagen organiseren we een macrofotowedstrijd. In onze stand (stand 300, hal 2) hangen zes foto's met detailopnames van (Zeeuws) onderwaterleven. Als jij weet welke soorten er op de foto's staan, heb je kans op een van de tien vulkaarten van Duikcentrum de Grevelingen.

Deel je ervaringen

Naast informatie over duiklocaties publiceren we duiknieuws en blogs, duikverslagen en heel veel beeldmateriaal. We zijn altijd op zoek naar nieuwe verhalen en beelden. Vind jij het leuk om jouw ervaringen te delen? Stuur ons dan een blog, verslag of beeldmateriaal, zodat we dit kunnen tonen aan alle andere duikers. Stuur vóór 24 maart 2014 wat in en maak kans op leuke prijzen, eveneens ter beschikking gesteld door Duikcentrum de Grevelingen.

Tot ziens op Duikvaker!

Kom dus kennis maken in onze stand (#300), we zijn benieuwd naar jouw verhalen! Als klap op de vuurpijl presenteren we ook de portfolio van Yoeri, die met zijn foto's verschillende keren in de prijzen is gevallen.

Ga naar onze speciale Duikvaker-pagina!<