duikplaatsen in Nederland & België

DUIKPLAATS.NET

Duikplaats Zeelandbrug dit weekend weer open!

Gepubliceerd op

Morgen gaat duikplaats Zeelandbrug (32) weer open! Sinds het WK Onderwaterfotografie in mei is de duikplaats gesloten vanwege het versterken van de dijk op deze plek. Tegelijk met het werk aan de dijk hebben Projectbureau Zeeweringen, de Gemeente Schouwen-Duiveland, Duikcentrum De Witte Boulevard en de Nederlandse Onderwatersport Bond de duikplek een ware upgrade gegeven. De vulinstallatie is weer terug, de parkeervakken zijn geasfalteerd en worden nog opnieuw ingedeeld en er zijn twee nieuwe trappen geplaatst. De absolute eyecatcher is het nieuwe toiletgebouw zoals we deze steeds vaker bij duikplaatsen zien (Den Osse Nieuwe Kerkweg en Kattendijke).

Morgen, vrijdag 18 december, is de duikplaats officieel weer open, maar de verwachting is dat het werk dan wordt afgerond. Wil je zaterdag gaan duiken? De hoogwaterkentering is dan rond 9.00 uur en de laagwaterkentering rond 15.15 uur. We wensen je veel en veilig duikplezier!

Update - Ingebruikname toiletgebouw

Het toiletgebouw op deze duikplaats is momenteel nog niet in gebruik. De gemeente gaat het beheer op zich nemen, maar op dit moment moet nog een en ander aan afspraken gemaakt worden. De verwachting is, dat deze voorziening half januari beschikbaar wordt.

Nederlandse Onderwatersport Bond

www.onderwatersport.org